Tisztelt Kollégák, Sportolók, Szülők, Szurkolók, Támogatóink és Kézilabda Barátok!

A Vecsési Sportegyesület Kézilabda Szakosztály életében eltöltött 15 évem alatt mindig a szakosztály folyamatos, tervszerű fejlődését tartottam szem előtt. Munkám során az utánpótlás nevelés megszervezése, a kézilabdázó gyerekek számának növelése, a kézilabdázás feltételeinek folyamatos javítása és csapataink minél magasabb bajnokságokban történő eljuttatása volt a célom.

Mindig arra törekedtem, hogy biztosítsam a Vecsés SE-ben kézilabdázó gyerekek és felnőttek számára a nyugodt, eredményes versenyzéshez szükséges adminisztrációs, szakmai, technikai és pénzügyi feltételeket.

A közelmúlt eseményei azonban azt mutatják, hogy a vecsési kézilabda folyamatos, töretlen fejlődésével kapcsolatos döntéseimmel, terveimmel, megfogalmazott céljaimmal a kézilabdázással kapcsolatba kerülők közül nem mindenki tud azonosulni, ezért tájékoztatlak Titeket, hogy 2020. szeptember 28.-ai hatállyal a Vecsési Sportegyesület Kézilabda Szakosztály szakosztályvezetői pozíciójáról lemondtam.

Munkám során nagyon sok segítséget és támogatást kaptam mindenkori kollégáimtól, Tőletek, Vecsés Város Önkormányzatától és a Vecsési Sportegyesület mindenkori vezetésétől, melyet ezúton is hálásan köszönök.

Ezen segítségek, és támogatások nélkül nem sikerült volna a szakosztály közösen megfogalmazott céljait ilyen magas fokon megvalósítani és a mögöttünk álló számos nagyszerű sikert elérni és ezáltal a vecsési kézilabdázás és Vecsés Város hírnevét öregbíteni.

Köszönöm minden Kollégámnak a közös időszakunk alatt végzett munkáját, a játékosoknak a kitartó edzésmunkát a meccseken nyújtott élményeket, eredményeket és a kézilabdára fordított - reményeim szerint nem haszontalan - időt, illetve köszönöm a Támogatók, Szülők és Szurkolók áldozatos kitartását és támogatását.

Bízom abban, hogy sikerül olyan dinamikus, elismert és a sportágat szerető vezetőt találni utódomul, aki kitűzött céljainkat új lendülettel tovább viszi és munkájával a vecsési kézilabda hírnevét tovább öregbíti.

Tisztelettel és sportbaráti üdvözlettel:

Antal Zoltán

Please publish modules in offcanvas position.