Hatalmas megtiszteltetés érte egyesületünket! A mai napon érkezett a hivatalos értesítés, miszerint Bakó Botond szövetségi kapitány behívja a keretbe női felnőtt csapatunk kiválóságat Sütő Sárát!

Gratulálunk Sárának és természetesen az őt félkészítő edzőnek Vitányi Attilának is!

A hétvégén ifjúsági és serdülő csapatunk is a Diósd hasonló korú fiataljait fogadta bajnoki mérkőzésen. Előbb az ifi csapat játszott és egy elképesztően nagy iramú mérkőzésen megérdemelt nagy arányú győzelmet aratva 39-28-ra nyert! Bár a védekezés hagyott némi kívánni valót, de ezt ellensúlyozta a támadó játék tempója és kreativitása. Az első félidőben dacára a szerzett 19 gólnak, rengeteg ziccert hibázott a csapat a pontatlan befejezése miatt, de ezt betudhattuk a nagyon magas sebességfokozatnak. A szünetben ettől függetlenül is 19-14-et mutatott az eredményjelző A második félidőben aztán pontosabbá vált a játék és az energiával is jól gazdalkodott a csapat. Így folyamatosan nőtt az előny!

Serdülő csapatunk ezer sebből vérezve is vállalta a játékot a bajnokságban értemért küzdő ellenfelével szemben. Volt aki karantén, volt aki betegség miatt nem állt a csapat rendelkezésére, így gyakorlatilag 5 mezőnyjátékos és 2 kapus dolgozta végig a meccset! Az első félidőben még megilletődötten játszottak a fiatalok, így egy komolyabb hátrányt szedett össze a csapat. A szünetben 9-20-as eredménnyel mentek pihenni a csapatok. A második félidőre azonban igazi oroszlánokként léptek pályára és azt a bravúrt érték el, hogy az emberhátrány ellenére ezt a játékrészt egy góllal megnyerték, sőt 17 gólt szereztek ebben a játékrészben! Így alakult ki a 26-36-os végeredmény!

Összességében mindkét csapat jelesre vizsgázott küzdésből. Rengeteg pozitívumot lehetett a jatékukon látni, ami szép jövőt mutathat előre!

Ifjúsági csapatunk az első fordulóban az RKSK fiataljai ellen léptek pályára és sima, 43-28-as győzelmet arattak! A nagyszerű eredmény mellett Gyarmati Kamilla 17, míg Kovács Dóra 13 góllal járult hozzá a sikerhez!

Serdülő csapatunk mérkőzése elhalasztasra került a karanténszabalyok miatt!

Previous Next

A női szakág képviselői is elkezdték a felkészülést a tavaszi szezonra! Elsőként a felnőtt és ifi-serdülő közös edzésen voltunk leskelődni. A kemény munka ellenére a lányok jó kedvűen dolgoztak és motiváltan várják a közelgő megmérettetéseket!A női szakág képviselői is elkezdték a felkészülést a tavaszi szezonra! Elsőként a felnőtt és ifi-serdülő közös edzésen voltunk leskelődni. A kemény munka ellenére a lányok jó kedvűen dolgoztak és motiváltan várják a közelgő megmérettetéseket!

Kérem, hogy az u7, u8, u9 és u10-es korosztályban sportolók (tehát a 2010-2014 között születettek) jelentkezzenek nálam a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a 06304630797-as telefonszámon! Folytatódik a korosztályos csapatok munkál a és emiatt szeretnék tájékoztatót adni az érintetteknek!

Köszönöm előre is! 

A Vecsési Sportegyesület (VSE) tájékoztat minden érintettet, hogy 2020.10.31.-ei hatállyal mindennemű munkakapcsolatot megszakított Varasdi Szilárddal és Vitinger Ritával.

Határozottan tudatjuk, hogy Varasdi Szilárd és Vitinger Rita 2020.10.31.-ei határnapot követően nem jogosult a Vecsési Sportegyesületnél munkát végezni, kötelezettséget vállalni, illetve a Vecsési Sportegyesület nevében eljárni, nyilatkozni, valamint a VSE által bérelt helyiségekben foglalkozást tartani.

VSE Elnöksége