Previous Next

A női szakág képviselői is elkezdték a felkészülést a tavaszi szezonra! Elsőként a felnőtt és ifi-serdülő közös edzésen voltunk leskelődni. A kemény munka ellenére a lányok jó kedvűen dolgoztak és motiváltan várják a közelgő megmérettetéseket!A női szakág képviselői is elkezdték a felkészülést a tavaszi szezonra! Elsőként a felnőtt és ifi-serdülő közös edzésen voltunk leskelődni. A kemény munka ellenére a lányok jó kedvűen dolgoztak és motiváltan várják a közelgő megmérettetéseket!

A Kézilabda Szakosztály időközi választó taggyűlést tart, melynek ideje: 2020.10.29. 18:30.

A választásra a következő funkciókra lehet jelölteket állítani:

- szakosztályvezető

- szakosztályvezetőségi tag

- szakosztály küldött

A Jelölést a "Felterjesztés - jelölés" (2. számú melléklet) című dokumentumon lehet megtenni.

Figyelem!!

Minden jelöltnek a "Felterjesztés - jelölés" (2. számú melléklet) című dokumentum mellett ki kell tölteni a "Jelölt nyilatkozatot" (3. számú melléklet) és az "Elfogadó nyilatkozatot" (4. számú melléklet) is!!!

A szabályosan kitöltött "Felterjesztés - jelölés" (2. számú melléklet) című dokumentum , a "Jelölt nyilatkozatot" (3. számú melléklet) és az "Elfogadó nyilatkozatot" (4. számú melléklet) lezárt borítékban a Vecsés, Fő út 102. alatt található postaládába kell elhelyezni.

A jelöltállítás lezárásának határideje: 2020.október 14. 24:00 óra.

Köszönettel:

Jelölőbizottság

Kérem, hogy az u7, u8, u9 és u10-es korosztályban sportolók (tehát a 2010-2014 között születettek) jelentkezzenek nálam a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a 06304630797-as telefonszámon! Folytatódik a korosztályos csapatok munkál a és emiatt szeretnék tájékoztatót adni az érintetteknek!

Köszönöm előre is! 

A Vecsési Sportegyesület (VSE) tájékoztat minden érintettet, hogy 2020.10.31.-ei hatállyal mindennemű munkakapcsolatot megszakított Varasdi Szilárddal és Vitinger Ritával.

Határozottan tudatjuk, hogy Varasdi Szilárd és Vitinger Rita 2020.10.31.-ei határnapot követően nem jogosult a Vecsési Sportegyesületnél munkát végezni, kötelezettséget vállalni, illetve a Vecsési Sportegyesület nevében eljárni, nyilatkozni, valamint a VSE által bérelt helyiségekben foglalkozást tartani.

VSE Elnöksége

Please publish modules in offcanvas position.