Bravúros hétvége

A hétvégén ifjúsági és serdülő csapatunk is a Diósd hasonló korú fiataljait fogadta bajnoki mérkőzésen. Előbb az ifi csapat játszott és egy elképesztően nagy iramú mérkőzésen megérdemelt nagy arányú győzelmet aratva 39-28-ra nyert! Bár a védekezés hagyott némi kívánni valót, de ezt ellensúlyozta a támadó játék tempója és kreativitása. Az első félidőben dacára a szerzett 19 gólnak, rengeteg ziccert hibázott a csapat a pontatlan befejezése miatt, de ezt betudhattuk a nagyon magas sebességfokozatnak. A szünetben ettől függetlenül is 19-14-et mutatott az eredményjelző A második félidőben aztán pontosabbá vált a játék és az energiával is jól gazdalkodott a csapat. Így folyamatosan nőtt az előny!

Serdülő csapatunk ezer sebből vérezve is vállalta a játékot a bajnokságban értemért küzdő ellenfelével szemben. Volt aki karantén, volt aki betegség miatt nem állt a csapat rendelkezésére, így gyakorlatilag 5 mezőnyjátékos és 2 kapus dolgozta végig a meccset! Az első félidőben még megilletődötten játszottak a fiatalok, így egy komolyabb hátrányt szedett össze a csapat. A szünetben 9-20-as eredménnyel mentek pihenni a csapatok. A második félidőre azonban igazi oroszlánokként léptek pályára és azt a bravúrt érték el, hogy az emberhátrány ellenére ezt a játékrészt egy góllal megnyerték, sőt 17 gólt szereztek ebben a játékrészben! Így alakult ki a 26-36-os végeredmény!

Összességében mindkét csapat jelesre vizsgázott küzdésből. Rengeteg pozitívumot lehetett a jatékukon látni, ami szép jövőt mutathat előre!