Két győzelemért mentünk, és mind a kettőt behúztuk!

2019. október 6. vasárnap u14 lány fordulón:

Inárcs-Örkény - Vecsés SE 6-24 (2-11)

Vecsés SE - Budafoki KSE 21-15 (10-6)

Az első mérkőzésen már a szünetre kialakult az a különbség, ami lehetősséget adott nekünk a gyakorlásra és új felállás gyakorlására is! Ennek ellenére rendkívűl magabiztosan játszott a csapat és bár az utolsó 5 percben kicsit szétestünk, de ezt betudjuk a rengeteg futómennyiségnek!

A második meccs a vártnál kicsit szorosabban alakult és itt már nem csak a játékosok vérnyomása emelkedett feljebb a futások miatt, de az edzőjé is! Jól kezdtük a mérkőzést, és a szünetben meg is volt egy megnyugtatónak tűnő előny, de a szabályok és a kényszerű csere miatt csak tartani tudtuk az előnyt, de a végén ismét villant a csapat és végül sima győzelmet aratott!

A jó eredménynek köszönhetően a csapat a 2. helyen várja a folytatást, és ha a következő fordulóban nyer mindkét mérkőzésen, már biztosította a helyét a felsőházban való küzdelmekre, az utólsó 4 őszi meccstől függetlenül!

Plusz érdekesség, hogy lányaink a góllövő listán is remekül állnak, hiszen Lugosfalvi Lilla a 2. helyen áll 31 góllal (1 gól a lemaradása az 1. helyhez), Budai Vivien a 7. 24 góllal!

A meccsprémium nem más volt, mint hogy közösen megnéztük a felnőtt női csapat NB.II.-es, majd az ifi fiúk bajnoki mérkőzését is! Nem csak szakmai élményekkel, de emlékezetes pillanatokkal is gazdagodtak tehát lányaink a hétvég második napján!

Edző: Jánka Zsolt

Utólag is köszönöm minden szülőnek, nagyszülőnek és rokonnak, aki segített a csapat szállításában, illetve hogy annyian kilátogattatok a lányok mérkőzésre! Nem túlzás azt állítani, hogy ti voltatok a legnagyobb számú, leglekesebb, leghangosabb és legjobb szurkolóbrigát a hétvégén!

Zsolt

Fotó: Győri Ferenc

Please publish modules in offcanvas position.